Adidas EQT Goedkoop

Yorumlar · 147 Görüntüler

De nieuwste progressie van de Adidas EQT Dames

https://www.poursnkrs.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/M/CM8648a_2.png

De nieuwste progressie van de Adidas EQT Dames, de EQT ADV 91-16, is klaar om op grote schaal op de markt te komen met deze aanstaande beperkte drop van een schone zwart-witte colorway. De gemoderniseerde versie van het klassieke EQT-runner-ontwerp-DNA met een vernieuwde mesh en gefuseerde synthetische constructie en een slanker silhouet is te zien in deze contrastrijke zwart-witte versie, die exclusief bij negen adidas Consortium-retailers over de hele wereld wordt uitgebracht met 91 paar beschikbaar op elke locatie.

Nu bij de mix komt het Adidas EQT Heren Cushion ADV-silhouet dat is versierd in een andere steeds populairder wordende "Black Friday" -trend, de "Triple Black" colorway. De bijgewerkte versie van de Adidas EQT Goedkoop Series runner heeft een gebreid bovenwerk met een kwartpaneel van varkensleer en een EVA-middenzool gewikkeld in een TPU-kooi.

adidas Originals heeft succes gevonden met hun NMD-lijn, het remixen van klassieke Adidas EQT Sale die zijn afgeslankt voor de moderne tijd, en door het gebruik van Primeknit en Boost - maar hoe zit het met alle retros die we een paar jaar geleden van het merk zagen vallen? Hoewel we steeds minder van de adidas Superstar en het adids Pro-model hebben gezien, hadden beide ooit silhouetten voor de lifestyle-afdruk ongeveer een jaar geleden, wanneer we releases van elk iconisch model krijgen, zijn ze zeker een tweede blik. De nieuwste collectie combineert premium wit leer met rubberen buitenzolen die doorlopen tot de klassieke shell-toe.

Yorumlar